tiistai 3. kesäkuuta 2014

Arvonta!!

Kiitos kaikille ihanista kommenteista, myös fb:ssä. 

Arvovaltainen arvontalautakunta (=mieshenkilö meillä kotona) arpoi voittajan, joka on SINI!
"Mieluiten ostan valmiita tavaroita, mutta tarvitsisin myös materiaaleja, esim. balsaa, kun sitä ei oikein löydy askartelu- ym. kaupoista. Valmiina tarvitsisin ainakin muutaman huonekalun, led-valaisimia ja keramiikkaa."
Laita Sini minulle osoitteesi, niin postitan ensi viikolla palkinnon. 

Paras ehdotus -palkinto menee MAIKILLE! Eihän siinä kommentissa ollut mitään ehdotusta, mutta myyjän kannalta aika lailla odotuksia herättävä lausahdus. 
Tuli hyvä miele. : -) 
Laita Maikki osoitteesi, niin postitan palkinnon. 

sp-osoite: tiinas.post@gmail.com
Näkemisiin huomenna Lahdessa! 


-------------------------------------------------------------

Nyt tulee tähän blogiin pitkästä aikaa arvonta!!!

Arvontaan osallistuu kommentoimalla tähän kirjoitukseen ja vastaamalla kysymykseen: 

Ostaisitko Lahden markkinoilta kankaita, nahkapaloja, puumateriaaleja, tapetteja, muuta minimateriaalia - mitä? 
Vai ostatko mieluiten valmiita tavaroita? 

Kaikkien vastanneiden kesken arvon yhden materiaalipalkinnon 
(voi siihen tulla joku pikkuinen keramiikkakippokin mukaan). 

Lisäksi mielestäni paras ehdotus palkitaan pade-de-verre-lasiesineellä (tai parilla).

Aikaa vastata on perjantaihin 6.6. klo 17.00 asti. 

36 kommenttia:

 1. Nahkapalat voisi kiinnostaa, mutta muuten valmista kiitos :) On tuota materiaalipuolta omasta takaa niin paljon. Lelukaupan tavarat kiinnostaa, kun on suunnitteilla lelukaupan teko jossain kohtaa tulevaisuudessa.

  VastaaPoista
 2. Ostaisin valmiina sellaista, mitä en osaa itse tehdä tai pysty muuten tekemään, eli esimerkiksi juuriin poltettua ja lasitettua keramiikkaa. Muuten tykkään tehdä itse, joten materiaaleja hankkisin! Varsinkin puumateriaaleja ja tapetteja hankkisin mielelläni.

  VastaaPoista
 3. Yleensä tulee markkinoilta ostettua valmista, varsinkin sellaista mitä ei itse pysty tekemään. Mutta pienet tilpehööripussukat voisi myös kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 4. Valmiit tavarat ovat minun suosiossani. :) On toki kiva tehdä ja taiteilla itse, mutta on mitä mahtavinta saada valmis taideteos heti esille. <3

  jelena.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Keramiikka-astiat kiinnostavat minuakin, sillä omatekoisista astioista tulee aina niin vänkyröitä. 1:18-koon printit tai valmiit perinteiset, kotimaiset elintarvikepakkaukset olisivat myös ostoslistalla ja ihanien retrokankaiden ohitse on hankala kävellä.

  VastaaPoista
 6. Minä olen vielä ihan aloittelija näissä nukkekotijutuissa. Ostaisin mieluusti tarvikkeita, joista tekisin itse jotain. Myös valmiit esineet, jotka joku on värkkäillyt, kiinnostavat kovasti. Ehdotukseni olisi jonkinlaiset tarvikepakkaukset ohjeineen meille vasta-alkajille. Se voisi madaltaa kynnystä aloittaa hieno harrastus.

  VastaaPoista
 7. Ostan valmiina semmoisia juttuja, joita itse en jaksaisi, osaisi tai pystyisi tekemään. Materiaaleja tykkään ostaa esim. kirpputoreilta, ja väsätä kaikkea söpöä itse :)
  linnuton.puu@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Mä ostaisin erilaisia materiaaleja kun teen paljon itse. Tosin erilaiset kititkin kiinnostavat, niissä pääsee itse tekemään ilman sen suurimpia varastojen läpikäymisiä kun tekomateriaalit ovat mukana. Myös keramiikka, lasi-esineet yms kiinnostavat kun niitä ei ole mahdollisuus tehdä itse ;)

  VastaaPoista
 9. Kauniita kankaita ostaisin, koska tykkään ommella! Valmiit tavarat kiinnostavat myös, koska ne ovat uniikkeja - ja jos silmääni jokin mielyttää ja tarvetta tuotteelle on, niin miksipäs ei!

  Kiva arvonta, mukana tässä. irmeli.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Todennäköisesti pikkukuosisia kankaita ja paperia/kartonkia tulisi ostettua, myös muut materiaalit kiinnostaisivat, kaikenlaiset kahvat, nupit ja saranat samoin ovat haussa. Joitain uniikkeja lasi- tai keramiikka-astioita voisi lähteä mukaan myös, samoin kun esim rautalangasta väännettyjä & hitsattuja jutskia, kun itellä ei oo välineitä eikä (vielä) tarvittavaa taitoakaan.. esim heteka, sänky, sohva voisivat olla sairaan mageet vaaleaksi maalattuina ja paikoin "vanhennettuina".

  VastaaPoista
 11. Ihailen aina muiden tekemiä ihanuuksia,joten mielelläni ostan valmiina. annelaukkanen09@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Sekä-että. Ihana tehdä itse,mutta ihana ostaa valmiinakin. Sofia chipmunk@hotmail.fi

  VastaaPoista
 13. Valmista ostaisin, esim. keramiikkaa.

  VastaaPoista
 14. Valmista ostaisin, ompelukoneen haluaisin ehdottomasti, nukkiakaan en ole vielä itse tehnyt

  VastaaPoista
 15. Omatekeleet ja toisen kättentaidot eivät poissulje toisiaan, joten ääni molemmille! Valmiita minejä ostan juuri nyt enemmän, näin varsinkin harrastuksen suvantovaiheessa.

  VastaaPoista
 16. Valmista ostaisin! En ole harmikseni ompelu lahjoja saanut:) ihailen toisten kädenjälkiä!!!
  T.Arja
  arja.katariina@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Rakastan hypistellä kaikkea pientä ja valmista! Jotenkin valmiina hahmottuu paremmin! T.Judith
  pilkku10@hotmail.fi

  VastaaPoista
 18. valmiita ihanuuksia joita en osaa itse tehdä. minikuvioiset kankaat kiinnostaa kans. Kititkin olis kivoja. Harmi etten pääse messuille, ovat liian kaukana. Toivottavasti jos jotain jää niin laittaisit tänne myyntiin meidän iloksi jotka ei messuille päästä

  VastaaPoista
 19. keramiikkaa enimmäkseen ostaisin.

  terveys1 (at) wippies.fi

  VastaaPoista
 20. Valmiit pikkutavarat ovat minun juttuni. vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 21. Valmiita tavaroita , kommentoin muuten eilen ei näy no nyt uudelleen

  VastaaPoista
 22. Jotain materiaaleja, puu on mielessä. Kittejä,lasia, keramiikkaa.Heräteostoja varmaankin.T Tarja

  VastaaPoista
 23. Valmiita pieniä ihanuuksia ostaisin nukketaloihin ja roomboxeihin, joita on Hurauskadulla paljon.
  http://hvamaura511.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 24. Valmiita juttuja ostaisin mieluiten.
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 25. para comprar prefiero materiales, para hacer las cosas por mi misma, si se trata de un regalo prefiero cosas hechas, me encanta ver el trabajo de los demás ...

  VastaaPoista
 26. Mieluiten ostan valmiita tavaroita, mutta tarvitsisin myös materiaaleja, esim. balsaa, kun sitä ei oikein löydy askartelu- ym. kaupoista. Valmiina tarvitsisin ainakin muutaman huonekalun, led-valaisimia ja keramiikkaa.

  VastaaPoista
 27. Mieluiten ostan: Ihania valmistavaroita, kuten keramiikkaa, massaruokaa, moderneja tuotteita (Tämän päivän elämään liittyviä minejä), sekä kukkakittejä, lattiamateriaaleja, massailuun liittyviä lisäaineita (olisi kiva jos massailuun liittyen olisi työpajoja) ja tekisin varmaan myös H e r ä t e o s t o k s i a :)

  VastaaPoista
 28. Materiaaleja ostaisin - itse kun tykkään kaikenlaista väsäillä. Myös kitit kiinnostavat melkoisesti.. liekkö syynä että en omista yhtään sellaista enkä ole niihin tääläpäin muutenkaan 'törmännyt'.
  Valmiina ostaisin keramiikkaa ja vaatteita sekä massailumateriaaleja (erityisesti muotit kiinnostais..)

  VastaaPoista
 29. mieluiten ostan sellaisia valmiita tuotteita, joita en itse osaisi tehdä -sellaisia tuotteita, jotka saavat aikaan wau-huudahduksen, joko uutuuksia tai erityisen taidokkaita ja omiin projekteihin sopivia - esimerkiksi lasi- ja keramiikkatyöt

  VastaaPoista
 30. ostasin valmiita, kun en osaa oikein tehdä itse :) mukaan tottakait :)

  VastaaPoista
 31. Kitit ovat siitä mukavia, että kotonakin on vielä puuhaa. Tuotteet, joita ei itse osaa valmistaa kinnostavat totta kai.

  VastaaPoista
 32. Kitit joita voi kotona tehdä sekä kankaat. Olen ihan hulluna kankaisiin, pieniinkin tilkkuihin, koska niistä voi tehdä aika paljonkin nukkikseen ja ihan pienistä paloista. Huonekalujen haluan olevan kokonaisia, maalata ja tuunata voin itse.

  VastaaPoista
 33. Spontaanin shoppailijan askelista ei koskaan tiedä ;)

  VastaaPoista