perjantai 20. heinäkuuta 2012

Blogger-kausi alkaa ...

Minun blogger-kausi alkaa nyt. Vuodatus on ollut jumissa jo viikkoja ja kovasti on minirintamalla kertomista. Tässä on mainio tilaisuus jakaa kirjoittelut nukkekotijuttuihin ja muihin juttuihin. Eli vuodatuksessa (http://tiina2005.vuodatus.net) on jatkossa yleistä löpinää ja täällä nukkekotiasiaa.

Päällimäisenä tällä hetkellä on tietysti Forssan vanhanajan lelumarkkinat sunnuntaina 29.7. Siellä sitten tavataan. Keramiikkaa on minun pöytään tulossa myyntiin sekä Tuikun pieniä pärekoreja.

Jotain tämäntapaista on tulossa, jos vaan kaikki menee suunnitelmien mukaan:
Ps. Vuodatuksessa lupailin arvontaa ja se tuleekin - sitten kun vuodatus taas toimii.

6 kommenttia:

 1. Nää on ihania :) Aika moni blogi on siirtynyt jo.. mä edelleen odottelen.. tosin onhan mullakin se englanninkielinen bloggerissa.. en vaan jaksa alkaa Väinölän blogia siirtämään.. markkinatouhua täälläkin koko ajan.. pitää välillä vaan lepuuttaa selkää kun käy pikkutarkka maalaaminen niin niskojen ja selän päälle..

  VastaaPoista
 2. Kiva että tulit tänne, saa "kuulla" viimeisimmä uutiset.
  noi sun keramiikat on kyllä niin ihania. Onneksi saan kotosalla hipelöidä niitä.

  VastaaPoista
 3. Kivaa, mie kans siirryin tänne ...vaikka vähän harmittaa ku ois kiva kun kaikki jutut ois samassa:(....eikä vitti kaikkee varmaan siirrellä!

  VastaaPoista
 4. Kiva kun kuulee ja näkee täälläkin sun juttuja. Laitan sulle vielä tulemaan koreja lisää alkuviikosta.

  VastaaPoista
 5. Hienon värisiä kulhoja ym. Noista varmaan voinet poimia ne 6 eriväristä kulhoa mun tarkoituksiin? Ja jos kuvioitu joku lautanen/kulho jää yli messuilta voisin sellasen myös ottaa..

  VastaaPoista