lauantai 28. heinäkuuta 2012

Kurja päivä takana - Forssassa tavataan

Eilinen päivä oli kurja. Työhuoneellani oli käynyt varkaita. Minisirkkeli ja Dremeli viety. Ja jotain minejäkin. Äidin palkintolautaset, jotka palvelivat Lahdessa myyntipöydässä saavat tulevaisuudessa ilmeisesti uuden omistajan - tämä harmittaa tosi paljon!

Vähän jo harkitsin, että jätän Forssan reissun tekemättä, mutta jos se nyt vaikka piristäisi tätä ankeutta. Tässä vielä viime hetken puuhailut (torstai-illan tekeleitä).

8 kommenttia:

 1. OU nou!!!!! Tollanen ottaa kylä niin päästä.
  Mutta koitetaan Forssassa olla miettimättä sitä.
  Tsemppiä! Nähdään!

  VastaaPoista
 2. Voi ei, onpa ollut tosi harmillisia pitkäkyntisiä liikkeellä. Toivottavasti Forssan-reissu tosiaan kuitenkin piristää.

  VastaaPoista
 3. No voihan pa..a.
  toivottavasti Forssan reissu piristää.
  itse en taaskaan pääse mukaan äitin on tosisairaana sairaalassa.
  Antoisaa myyntipäivää sinulle!

  VastaaPoista
 4. No kyllä on kurja juttu. Ottaa kyllä päähän tollaset pitkäkyntiset. Toivottavasti Forssassa käynti piristää ja saa hetkeksi nuo murheet unohtumaan.

  VastaaPoista
 5. No voihan ... miten kurjaa! Toivottavasti Forssan päivä oli mukava ja sait ajatuksesi hetkeksi iloisempiin asioihin. Minä en sitten Forssaan päässyt, nyt harmittaa kun katselee toisten blogeja.

  VastaaPoista
 6. Ho Huhhuh... Tsemppiä!
  Toivottavasti Forssassa oli kiva päivä!
  Kikka

  VastaaPoista
 7. Apua, voi miten kurjaa. Nyt vasta huomasin tämän. Ihan älyttömän kurja juttu. Oli tosi kiva nähdä Forssassa, vaikka on varmasti ollut vaikeaa pistää tämmöinen taka-alalle.

  VastaaPoista
 8. Törkeää! Eikö enää millään oo rajaa....

  VastaaPoista