lauantai 4. elokuuta 2012

Forssan markkinat ja Turun reissu takana päin

Forssan markkinat meni mukavasti. Tuija ja Piikko pitivät seuraa lauantai-iltana ja toimivat myös apumyyjinä markkinoilla. Kiitos kumpaisellekin! Taisi muuten jäädä 'palkka' maksamatta ...

Parin kyläilypäivän jälkeen palasin kodin ankeuteen. Yritän tehdä listaa kaikesta siitä, mitä varkaat veivät. Äsken heränsin, kun tajusin, että kaikki Lundby-kalusteet on viety: minulla oli flyygeli, pari kaappia, pikkupöytiä, lipasto, klaffilipasto, kylppärikalusteet. Samassa laatikossa taisi olla myös muita kalusteita ... Miniruoat ja keittiötarvikkeet (?) kelpasi varkaille.  Monta lahjaksi saatua tavaraa hävisi. Vaan ei auta, lista on tehtävä poliisille, että on edes jotain pieniä mahdollisuuksia saada tavaroita joskus takaisin.

Juu, ja yksi keraaminen lyhty ja pari samanväristä kippoa matkasi myös muille maille. Nämä nyt on niin tunnistettavia, että jos näette myynnissä jossain niin ilmoittakaa. Kirppikseltä/markkinakauppiaalta ei kannata ehkä myöskään ostaa Proxxonin pöytäsahaa, jiirisaksia tai puukkoa, johon on kaiverrettu 'Tiina'. Jos samainen myyjä myy vielä Kinder-metallisotilaita, korunosia, Larissan posliinimaljakoita, Tulitikkutytön savikannuja ja Wooperin keramiikkaa, niin minun kaipaamani henkilö on löytynyt. Pistäkää sanaa kiertämään. Vihjepalkkio luvassa!

Forssasta jäi tavaraa myymättä ja niitä voi kysellä sp:llä tai kommenteissa. Laitteen kuvia sitten kun jaksan kuvailla.

11 kommenttia:

 1. Pidetään silmät auki, jos kurja varas myy huutiksessa, tori.fissa tms niin kyllä pian huomataan... Muuten, jäikö sulle markkinoilta vihreitä kukkakuvioisia lautasia?

  VastaaPoista
 2. Silmät pysyy auki täälläkin päin Suomea, todella kurja kurja juttu ! Katselin niitä tekemäsiäsi posliini astioita, jäikö mitä jäljelle? Olisin ostamassa lisää..

  VastaaPoista
 3. Voi itku tämmöistä! Paljon tsemppiä kurjan tilanteen keskelle, toivottavasti tavarat vielä jostain löytyvät!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Saara, Marjukka ja Virpi!
  Aika parantaa tämmöiset vastoinkäymiset suht nopeaan. Kun hävisi vaan tavaroita ...

  VastaaPoista
 5. Hurjia uutisia täällä... matkaan lähteneet tavaratkin vähintäänkin erikoisia valintoja. Uniikkeja ja saatuja ei voi paljon korvailla.

  VastaaPoista
 6. Aika kiireellä ovat käyneet, koska kaikki se mikä on hävinnyt, oli joko pöydällä tai laatikoissa melko päällimmäisenä. Kaikkia laatikoita ei oltu edes avattu ja paljon ihan arvokastakin säästyi - onneksi. Minitavaroita ja -ruokia oli kaadettu pusseihin ja toisten laatikoiden pohjalle, joten osa niistäkin on tallessa.
  Nuo posliinit ja keramiikat (Larissa, Wooper, Taru) että olin niitä juuri näyttänyt yksille ystävilleni. Huonoksi onneksi olivat kaikki samassa laatikossa. :-( Onneksi suurin osa omaa keramiikkaa oli vielä kotona, kun pakkasin niitä torstai-iltana.
  Mutta - tavaroihin ei pidä kiintyä, ne voivat hävitä tavalla jos toisella eikä mitään voi lopultakaan ottaa mukaan.

  VastaaPoista
 7. Oih ja voih! Siis sieltä markkinoiltako ne katosivat? Kenkku juttu :( Voin kuvitella jotenkin miltä tuntuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavaroita vietiin varasto-/työtilasta, johon olin juuri muuttanut. Veivät sellaista tavaraa, jota olin mm. Forssaa varten pakannut. Torstaina vein tavaroita varastolle ja perjantaina niitä oli viety.

   Poista
 8. Kauheaa! Silmät kyllä auki, jos vaikka näkyisi jossain. Todella harmi, että tavarat katosivat. On kyllä ihme, että varkaat nukkekoti tavaroita haluavat, eivät ne nyt kumminkaan satojen eurojen arvoisia ole. Paitsi tietenkin harrastajille. ;) Harmi, kun lahjaksikin saadut ovat kadonneet. Toivotaan, että saat tavarasi takaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurimmat surunaiheet ovat juuri pöytäsaha ja puukko, jotka olin saanut mieheltä lahjaksi sekä äidin hiihtopalkintoina saamat alpakka-lautaset. Ja tosiaan ei noista tavaroista varkaat hirmuisesti myymällä saa.

   Poista
 9. No onpa harmi voima hali minua suretti Wooperin tekeleet ja muutkin totta kai pidetään Joensuussakin silmät auki ja kerron nukkiskerhossakin, tauon jälkeen rosmot opanee ne myyntiin, kurjaa mutta ei voivottelu auta Maara

  VastaaPoista